De woningen in De Raad

De Raad wordt een stijlvol gebouw met een rijke detaillering op een unieke locatie in Heiloo. Wonen met zicht op De Witte Kerk, of aan het groenrijke Raadhuisplein. Alle appartementen hebben raampartijen doorlopend tot de vloer. Dit geeft een lichte en luxe uitstraling en sta je altijd in verbinding bent met het groen.
Niet alleen de ligging van de woningen varieert, ook in types is er veel te kiezen. Of u uw eerste appartement wilt kopen of wilt verhuizen van uw huidige eengezinswoning naar een gelijkvloers appartement, in De Raad Heiloo is er volop keuze. Er worden in totaal 15 koopwoningen gerealiseerd die voldoen aan de laatste duurzaamheidseisen. 

Op de begane grond worden aan de Raadhuisweg zijde 2 3-kamerappartementen gerealiseerd en aan het Raadhuisplein komen er 3 2-kamerappartementen. Tevens is er een garagebox voorzien welke los kan worden bijgekocht.

Op de 1e verdieping zijn aan de Raadhuisweg zijde 2 3-kamerappartementen voorzien. Aan de Raadhuisplein worden 5 2-kamerappartementen gerealiseerd.

Op de 2e verdieping zijn aan de Raadhuisweg 2 3-kamerappartementen voorzien en aan het Raadhuisplein nog een uniek 2-kamerappartement met een dakterras van maar liefst 18 m2 georiënteerd op het zuiden.

Alle woningen die aan de Raadhuisweg zijn gelegen hebben een prachtig uitzicht op de Witte Kerk, werkelijk uniek!

De verkoop is gestart

De inschrijving is gesloten.

Top