Financiering

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuw appartement. Heeft u interesse in een appartement in De Raad in Heiloo? Dan vernemen wij graag of u een financiële check heeft gedaan. Rabobank biedt de mogelijkheid dit eenvoudig te regelen.

Hoe werkt het?

Een financiële check kan in uw voordeel werken! Zijn er bij het toewijzen van de appartementen meerdere kandidaten voor 1 bouwnummer, dan kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. U kunt ons dit laten weten door dit bij het inschrijvingsformulier aan te geven en er is tevens de mogelijkheid om een gewaarmerkte brief van uw hypotheekverstrekker of financieel adviseur te versturen bij inschrijving. U kunt de financiële check ook gemakkelijk laten uitvoeren door een financieel adviseur van Rabobank. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Weten of uw appartement binnen de financiële mogelijkheden ligt?

Geïnteresseerden kunnen een vrijblijvende afspraak (van circa 30 minuten) inplannen bij de Rabobank via onderstaande link. Na afloop krijgt u het ‘Rabobank Oriëntatierapport Lenen en Wonen’, als PDF-document. Dit document kunt u, wanneer de verkoop gestart is, uploaden bij het inschrijfformulier. De Rabobank is samenwerkend partner bij het project De Raad. Dit maakt dat zij volledig op de hoogte zijn van het project, de verschillende woningen én de bijbehorende financieringsmogelijkheden. Het is niet verplicht om de check bij de Rabobank te doen, maar wel makkelijk en snel.

Klik hieronder om een financieringsverklaring aan te vragen. Hiervoor plant de Rabobank graag een online of telefonisch gesprek met jou in. Na het invullen van uw gegevens streven we ernaar u binnen 48 uur te bellen om een afspraak in te plannen voor deze financieringsverklaring.

We helpen je graag verder

Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek en een financieringsverklaring.

FINANCIËLE CHECK

De verkoop is gestart

De inschrijving is gesloten.

Top